Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky – Anna Borovcová
Anna Borovcová
Bakalářská práce
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
A comparison of chocolate made by using the "bean to bar" method with commonly available chocolate products
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na komparaci čokolád vyrobených metodou „bean to bar“ s běžně vyrobenými čokoládami. Z doslovného překladu názvu metody „bean to bar“ (od bobu k tabulce) vyplývá, že se jedná o metodu, při které má výrobce plnou kontrolu nad všemi fázemi zpracování kakaa a výroby čokolády. U čokolád vyrobených touto metodou je vždy znám původ kakaových bobů, které jsou použity, nedochází …víceAbstract:
This Bachelor thesis focuses on a comparation of chocolates produced by the "bean to bar" method and commonly-made chocolates. As the literally meaning of the term "bean to bar" suggests, the manufacturer has full control over all the cocoa processing and chocolate making phases when using this method. As for the chocolates produced by this method, the origin of the cocoa beans being used is always …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/yp5xs/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BOROVCOVÁ, Anna. \textit{Komparace čokolád vyrobených metodou ''bean to bar'' s běžně dostupnými čokoládovými výrobky}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/pk5jyv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Těhotenská průkazka v praxi porodní asistentky
Tereza Nožičková -
Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
Dávid Krajňák