Anna Borovcová

Bakalářská práce

Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky

A comparison of chocolate made by using the "bean to bar" method with commonly available chocolate products
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na komparaci čokolád vyrobených metodou „bean to bar“ s běžně vyrobenými čokoládami. Z doslovného překladu názvu metody „bean to bar“ (od bobu k tabulce) vyplývá, že se jedná o metodu, při které má výrobce plnou kontrolu nad všemi fázemi zpracování kakaa a výroby čokolády. U čokolád vyrobených touto metodou je vždy znám původ kakaových bobů, které jsou použity, nedochází …více
Abstract:
This Bachelor thesis focuses on a comparation of chocolates produced by the "bean to bar" method and commonly-made chocolates. As the literally meaning of the term "bean to bar" suggests, the manufacturer has full control over all the cocoa processing and chocolate making phases when using this method. As for the chocolates produced by this method, the origin of the cocoa beans being used is always …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/yp5xs/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma