Vliv odkyselení na výslednou jakost bílého vína odrůdy Ryzlink vlašský – Alice Šebístková
Alice Šebístková
Bachelor's thesis
Vliv odkyselení na výslednou jakost bílého vína odrůdy Ryzlink vlašský
Effect of de-acidification on the final quality of white wine type Ryzlink vlašský
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá odkyselením bílého vína odrůdy Ryzlink vlašský a jeho vlivem na výslednou jakost. V teoretické části je popsán technologický proces výroby bílé-ho vína, jedna z kapitol se věnuje problematice chemického odkyselování vína pomocí růz-ných metod. V praktické části je jedna z popisovaných chemických metod aplikovaná na odrůdu bílého vína Ryzlink vlašský. Pozorovány a vyhodnocovány …moreAbstract:
This bachelor thesis deals with deacidification of white wine of the Welschriesling variety and its influence on the final quality. Theoretical part describes technological process of the white wine production. One of the chapters concentrates on the chemical deacidifation based on different methods. One of those described methods is applied on the Welschries-ling wine variety and then elaborated in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2018
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠEBÍSTKOVÁ, Alice. \textit{Vliv odkyselení na výslednou jakost bílého vína odrůdy Ryzlink vlašský}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2018. Available from: https://theses.cz/id/pl2yo1/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Šebístková, Alice. Vliv odkyselení na výslednou jakost bílého vína odrůdy Ryzlink vlašský. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies