Alice Šebístková

Bachelor's thesis

Vliv odkyselení na výslednou jakost bílého vína odrůdy Ryzlink vlašský

Effect of de-acidification on the final quality of white wine type Ryzlink vlašský
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá odkyselením bílého vína odrůdy Ryzlink vlašský a jeho vlivem na výslednou jakost. V teoretické části je popsán technologický proces výroby bílé-ho vína, jedna z kapitol se věnuje problematice chemického odkyselování vína pomocí růz-ných metod. V praktické části je jedna z popisovaných chemických metod aplikovaná na odrůdu bílého vína Ryzlink vlašský. Pozorovány a vyhodnocovány …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with deacidification of white wine of the Welschriesling variety and its influence on the final quality. Theoretical part describes technological process of the white wine production. One of the chapters concentrates on the chemical deacidifation based on different methods. One of those described methods is applied on the Welschries-ling wine variety and then elaborated in …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2018

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Šebístková, Alice. Vliv odkyselení na výslednou jakost bílého vína odrůdy Ryzlink vlašský. Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies