Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000 – Bc. Hana Budková
Bc. Hana Budková
Bachelor's thesis
Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000
Evolution of Professional Gastronomic Education in the Czech Republic after the Year 2000
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice v oboru 65 - gastronomie, hotelnictví a turismus. Cílem práce je zhodnotit vývoj počtu žáků v oboru 65 - gastronomie, hotelnictví, turismus v Česku a s pomocí řízených rozhovorů zhodnotit, jak se střední školy zapojují do projektů na podporu gastronomie. V práci je objasněn vzdělávací systém České republiky, …moreAbstract:
The bachelor thesis focuses on the development of professional gastronomic education in the Czech Republic in the field of 65 - gastronomy, hotel management and tourism. The aim of the thesis is to evaluate the development of the number of students in the field of 65 - gastronomy, hotel management, tourism in the Czech Republic and to evaluate, with the use of the method of guided interviews, how secondary …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/d7exh/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 9. 2023
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Lada Popl Petránková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Spolupráce odborné školy a podniků v oblasti odborné praxe žáků v kontextu uplatnitelnosti absolventů na trhu práce
Nikola Šťávová -
Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
Karel Netopil -
Gastronomie francaise
Kateřina Szarzecová -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Das österreichische Deutsch. Ein Didaktisierungsvorschlag im Bereich der Gastronomie
Darina Kozáková -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Úroveň odborných znalostí žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na gastronomii
Pavel Veselý