Bc. Hana Budková

Bachelor's thesis

Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000

Evolution of Professional Gastronomic Education in the Czech Republic after the Year 2000
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice v oboru 65 - gastronomie, hotelnictví a turismus. Cílem práce je zhodnotit vývoj počtu žáků v oboru 65 - gastronomie, hotelnictví, turismus v Česku a s pomocí řízených rozhovorů zhodnotit, jak se střední školy zapojují do projektů na podporu gastronomie. V práci je objasněn vzdělávací systém České republiky, …more
Abstract:
The bachelor thesis focuses on the development of professional gastronomic education in the Czech Republic in the field of 65 - gastronomy, hotel management and tourism. The aim of the thesis is to evaluate the development of the number of students in the field of 65 - gastronomy, hotel management, tourism in the Czech Republic and to evaluate, with the use of the method of guided interviews, how secondary …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 9. 2023
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Lada Popl Petránková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.