Bc. Hana Budková

Bakalářská práce

Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000

Evolution of Professional Gastronomic Education in the Czech Republic after the Year 2000
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice v oboru 65 - gastronomie, hotelnictví a turismus. Cílem práce je zhodnotit vývoj počtu žáků v oboru 65 - gastronomie, hotelnictví, turismus v Česku a s pomocí řízených rozhovorů zhodnotit, jak se střední školy zapojují do projektů na podporu gastronomie. V práci je objasněn vzdělávací systém České republiky, …více
Abstract:
The bachelor thesis focuses on the development of professional gastronomic education in the Czech Republic in the field of 65 - gastronomy, hotel management and tourism. The aim of the thesis is to evaluate the development of the number of students in the field of 65 - gastronomy, hotel management, tourism in the Czech Republic and to evaluate, with the use of the method of guided interviews, how secondary …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/d7exh/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Lada Popl Petránková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.