Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000 – Bc. Hana Budková
Bc. Hana Budková
Bakalářská práce
Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000
Evolution of Professional Gastronomic Education in the Czech Republic after the Year 2000
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice v oboru 65 - gastronomie, hotelnictví a turismus. Cílem práce je zhodnotit vývoj počtu žáků v oboru 65 - gastronomie, hotelnictví, turismus v Česku a s pomocí řízených rozhovorů zhodnotit, jak se střední školy zapojují do projektů na podporu gastronomie. V práci je objasněn vzdělávací systém České republiky, …víceAbstract:
The bachelor thesis focuses on the development of professional gastronomic education in the Czech Republic in the field of 65 - gastronomy, hotel management and tourism. The aim of the thesis is to evaluate the development of the number of students in the field of 65 - gastronomy, hotel management, tourism in the Czech Republic and to evaluate, with the use of the method of guided interviews, how secondary …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/d7exh/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Lada Popl Petránková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BUDKOVÁ, Hana. \textit{Vývoj odborného gastronomického vzdělání v České republice po roce 2000}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/pm8otq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Spolupráce odborné školy a podniků v oblasti odborné praxe žáků v kontextu uplatnitelnosti absolventů na trhu práce
Nikola Šťávová -
Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
Karel Netopil -
Gastronomie francaise
Kateřina Szarzecová -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Das österreichische Deutsch. Ein Didaktisierungsvorschlag im Bereich der Gastronomie
Darina Kozáková -
Úroveň odborných znalostí žáků a studentů vzdělávacích institucí zaměřených na gastronomii
Pavel Veselý