Šárka Masárová
Bakalářská práce
Gastronomie na internetu
Gastronomy on the Internet
Anotace:
Bakalářská práce je tematicky zaměřena na fenomén blogování o jídle. Hlavním cílem práce je analyzovat blogy jako nově užívanou oblast informací v oboru stravování a gastronomie. Teoretická část je založena na studiu odborných informačních zdrojů, řešící tuto problematiku. V první, teoretické části jsou vymezena základní teoretická východiska. První kapitola pojednává o rozdílu mezi pojmy pohostinství …víceAbstract:
The bachelor's thesis is focused on the phenomenon of food blogging. The aim of the thesis is to analyse blogs as a new method of information sharing concerning gastronomy. The metodology used for theoretical part are the publications concerning the particular topic, such as blogging, Internet and gastronomy. In the theoretical part, the difference between terms hospitality industry, gastronomy and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2015
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/49879
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2016
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Martin Vaško
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/49879
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Food Blogging ako súčasť modernej gastronómie
Stanislava Ozimáková