Bc. Bao Linh Ngo

Bachelor's thesis

Komparace gastronomické kultury Vietnamu a Česka

Comparison of gastronomic culture beteween Vietnam and the Czech Republic
Anotácia:
Cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s Vietnamem a jeho gastronomií a komparovat gastronomické kulturní rozdíly České republiky a Vietnamu. Hlavního cíle jsem dosáhla v analytické části, kde jsem vedla rozhovor s respondenty z obou národů. Bakalářskou práci jsem rozdělila do tří částí, přičemž v první části seznamuji čtenáře s gastronomií daných zemích. V druhé části jsou analyzovala rozdíly …viac
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to introduce readers to Vietnam and its gastronomy and to combine gastronomic cultural differences of the Czech Republic and Vietnam. The main objective I achieved in analytical the part where I interviewed respondents from both nations. I divided the bachelor thesis into three parts, with the first part i introduce readers to the gastronomy of the countries. In the …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/otxvr/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2020
  • Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management

Práce na příbuzné téma