Komparace gastronomické kultury Vietnamu a Česka – Bc. Bao Linh Ngo
Bc. Bao Linh Ngo
Bachelor's thesis
Komparace gastronomické kultury Vietnamu a Česka
Comparison of gastronomic culture beteween Vietnam and the Czech Republic
Abstract:
Cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s Vietnamem a jeho gastronomií a komparovat gastronomické kulturní rozdíly České republiky a Vietnamu. Hlavního cíle jsem dosáhla v analytické části, kde jsem vedla rozhovor s respondenty z obou národů. Bakalářskou práci jsem rozdělila do tří částí, přičemž v první části seznamuji čtenáře s gastronomií daných zemích. V druhé části jsou analyzovala rozdíly …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to introduce readers to Vietnam and its gastronomy and to combine gastronomic cultural differences of the Czech Republic and Vietnam. The main objective I achieved in analytical the part where I interviewed respondents from both nations. I divided the bachelor thesis into three parts, with the first part i introduce readers to the gastronomy of the countries. In the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/otxvr/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2020
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Vietnamská kuchyně
Adéla NOVÁKOVÁ -
Vietnamská gastronomie v Praze
Anh Nguyenová -
Výjezdový cestovní ruch Vietnamců trvale žijících v ČR do Vietnamu
Hong Ly Nguyenová