Bc. Bao Linh Ngo

Bachelor's thesis

Komparace gastronomické kultury Vietnamu a Česka

Comparison of gastronomic culture beteween Vietnam and the Czech Republic
Abstract:
Cílem bakalářské práce je seznámit čtenáře s Vietnamem a jeho gastronomií a komparovat gastronomické kulturní rozdíly České republiky a Vietnamu. Hlavního cíle jsem dosáhla v analytické části, kde jsem vedla rozhovor s respondenty z obou národů. Bakalářskou práci jsem rozdělila do tří částí, přičemž v první části seznamuji čtenáře s gastronomií daných zemích. V druhé části jsou analyzovala rozdíly …more
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to introduce readers to Vietnam and its gastronomy and to combine gastronomic cultural differences of the Czech Republic and Vietnam. The main objective I achieved in analytical the part where I interviewed respondents from both nations. I divided the bachelor thesis into three parts, with the first part i introduce readers to the gastronomy of the countries. In the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2020
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management

Theses on a related topic