Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny – Bc. Monika BÁRTKOVÁ
Bc. Monika BÁRTKOVÁ
Diplomová práce
Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
Effect of electrolyzed activated water application on keeping fruit and vegetables
Anotace:
Diplomová práce se zabývá sledováním účinku elektroaktivované vody na ovoce a zeleninu během jejího skladování. V úvodní části jsou shrnuty poznatky o elektoraktivované vodě, senzorické analýze, mikroorganizmech a také o vitaminu C, kdy poznatky jsou využity v praktické části. V praktické části se sleduje úbytek vitaminu C během skladování, kdy jsou každý den odebírány vzorky a také se provede senzorická …víceAbstract:
This thesis deals with monitoring the effect of electrolyzed activated water on fruits and vegetables during its storage. There is summary of the findings aboutelectrolyzed activated water, sensory analysis, microorganisms, and also vitamin C in the introductory section, those data are used in the practical part. In the practical part is followed the loss of vitamin C during storage, which are sampled …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
22324
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Valášek, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BÁRTKOVÁ, Monika. Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik
Práce na příbuzné téma
-
Stanovení vitaminu C v doplňcích stravy
Oleksandra Ovchynnikova -
Vliv skladování na obsah vitaminu C v doplňcích stravy
Stefanie Preislerová -
Mikrobiální a senzorická jakost sýrových výrobků s lomem
Lenka JEDLIČKOVÁ