Lukáš Mařík

Bachelor's thesis

Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě

History and present of regional gastronomy in Most
Abstract:
Abstrakt MAŘÍK, Lukáš. Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě.(Bakalářská práce) Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. Celkový počet stra 45. Stejně jako se vyvíjí člověk, tak se vyvíjí gastronomie, právě proto se má bakalářská práce zabývá popisem historie, vývoje a současností mostecké gastronomie, za pomoci rozhovorů s návštěvníky gastronomických provozoven analyzuje, zda při výběru …more
Abstract:
As well as the evolution of human, just as gastronomy, therefore my bachelor thesis describes the history, progress and present of local gastronomy in Most, with the help of interviews with catering visitors establishments, that analyzes, whether the selection of meals respondents prefer price over quality, which is looking for a conclusion proposes recommendations for restaurants and businesses gourmets …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 12. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 19. 1. 2015
  • Supervisor: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze