Hledání vhodné skladby stravování v rychlém občerstvení – Tereza Macková
Tereza Macková
Bakalářská práce
Hledání vhodné skladby stravování v rychlém občerstvení
Finding a suitable diet mix in fast-food
Anotace:
Cílem této práce je vytvořit vyvážený jídelníček na celý den ve fastfoodu KFC pro tři respondenty tak, aby byly dodrženy pro ně potřebné nutriční hodnoty. U prvních dvou respondentů jsou zahrnuty alergeny, u třetího respondenta však zahrnuty nejsou, protože slouží jako reprezentant starší věkové kategorie. Tato problematika je řešena pomocí konceptu lineárního programování, konkrétně prostřednictvím …víceAbstract:
The main aim of this thesis is to create a balanced menu for the whole day in KFC fast-food for three respondents so that the nutritional values are abided for them. Allergens are included for the first two respondents, but they are not included for the third respondent because he serves as a representative of the category of older people. This issue is dealt through the concept of linear programming …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 9. 2020
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/83360
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 6. 2021
- Vedoucí: Adam Borovička
- Oponent: Andrea Čížků
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/83360
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Kvantitativní metody v ekonomice / Matematické metody v ekonomii
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční problém - výživa koní
Jindřich Svatoň -
Menu engineering and its use in gastronomy
Zdeněk Juráň -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Vliv stravenek na cenu obědového menu v České republice
Ivana Ružičová -
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
Jiřina Macková -
Marketingová komunikace Gastro - Menu Express, a. s.
Filip Waschek -
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
Klára Lukůvková -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá