Bc. Jana Palová

Master's thesis

Návrh zavedení Business Continuity Managementu v procesu potravinářské výroby

Suggestion for the Installation of Business Continuity Management in the Proces of Food Production
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou řízení rizik a Business Continuity Managementem v procesu potravinářské výroby. V teoretické části jsou popsány základní pojmy týkající se rizik a jejich řízení. Dále je definován systém Business Continuity Managementu, který řeší proces aplikace do organizace a normy vztahující se k tomuto systému a jeho řízení. Poslední fází teoretické části je popis potravinářského …more
Abstract:
The diploma thesis deals with Risk Management and Business Continuity Management issues in the process of food production. In the theoretical part are described basic concepts related to risks and their management. Further, a definition of Business Continuity Management system explains the application process to the organization and the standards associated with this system and its management. The …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Romana Heinzová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Palová, Jana. Návrh zavedení Business Continuity Managementu v procesu potravinářské výroby. Uherské Hradiště, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe