Ivana Dvořáková

Bachelor's thesis

Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách

Analysis of The Consumption of Convenience Food in School Canteens
Abstract:
V dnešní době se kvalita školního stravování výrazně zlepšila. Obědy pro žáky jsou zdravější, pestřejší i díky surovinám, které se ve školních jídelnách používají k přípravě jídel. Bakalářská práce se zabývá těmito surovinami a jejich rozdělením podle stupně opracování. Specializuje se na konvenience a jejich spotřebu ve školních jídelnách. Konvenience jsou pohodlné potraviny, které šetří pracovní …more
Abstract:
Lunch for pupils is healthier and more varied thanks to ingredients which are used by organizations that prepare the meals. My bachelors dissertation deals with convenience food and its classification according to the stage of processing. It specializes in convenience food and their consumption in school canteens. Convenience food is comfortable food that save us work, time and energy. The aim of this …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2018
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)