Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách – Ivana Dvořáková
Ivana Dvořáková
Bachelor's thesis
Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách
Analysis of The Consumption of Convenience Food in School Canteens
Abstract:
V dnešní době se kvalita školního stravování výrazně zlepšila. Obědy pro žáky jsou zdravější, pestřejší i díky surovinám, které se ve školních jídelnách používají k přípravě jídel. Bakalářská práce se zabývá těmito surovinami a jejich rozdělením podle stupně opracování. Specializuje se na konvenience a jejich spotřebu ve školních jídelnách. Konvenience jsou pohodlné potraviny, které šetří pracovní …moreAbstract:
Lunch for pupils is healthier and more varied thanks to ingredients which are used by organizations that prepare the meals. My bachelors dissertation deals with convenience food and its classification according to the stage of processing. It specializes in convenience food and their consumption in school canteens. Convenience food is comfortable food that save us work, time and energy. The aim of this …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/doc6n/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov
Dagmar VEVERKOVÁ -
Analýza dopravních sítí a jejich výhodnost pro podnikatele
Jan STRNKA -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
Jiřina Macková -
Marketingová komunikace Gastro - Menu Express, a. s.
Filip Waschek -
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Monika Frkousová