Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách – Ivana Dvořáková
Ivana Dvořáková
Bakalářská práce
Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách
Analysis of The Consumption of Convenience Food in School Canteens
Anotace:
V dnešní době se kvalita školního stravování výrazně zlepšila. Obědy pro žáky jsou zdravější, pestřejší i díky surovinám, které se ve školních jídelnách používají k přípravě jídel. Bakalářská práce se zabývá těmito surovinami a jejich rozdělením podle stupně opracování. Specializuje se na konvenience a jejich spotřebu ve školních jídelnách. Konvenience jsou pohodlné potraviny, které šetří pracovní …víceAbstract:
Lunch for pupils is healthier and more varied thanks to ingredients which are used by organizations that prepare the meals. My bachelors dissertation deals with convenience food and its classification according to the stage of processing. It specializes in convenience food and their consumption in school canteens. Convenience food is comfortable food that save us work, time and energy. The aim of this …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/doc6n/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DVOŘÁKOVÁ, Ivana. \textit{Analýza spotřeby konveniencí ve školních jídelnách}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/pvmcbh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Kvalita stravování ve školní jídelně ZŠ a MŠ Budkov a v jídelně Dětského domova Budkov
Dagmar VEVERKOVÁ -
Analýza dopravních sítí a jejich výhodnost pro podnikatele
Jan STRNKA -
Menu engeneering a jeho využití v gastronomii
Marek Liška -
Využití gastronomických trendů v restauračním menu
Jiřina Macková -
Menu engineering a jeho využití v gastronomii
Monika Frkousová -
Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
Klára Lukůvková