Bc. Dita Ochmannová

Bachelor's thesis

Rekvalifikace a profesní kvalifikace v oboru gastronomie

Retraining and Vocational Qualification as a Part of the Lifelong Learning in Gastronomy
Abstract:
Cílem mé bakalářské práce je vysvětlení změn v rekvalifikacích. Dále porovnání délky a obsahu rekvalifikačních kurzů v gastronomii (Barman, Složitá obsluha hostů, Příprava teplých pokrmů, Příprava minutek, Příprava pokrmů studené kuchyně, Číšnické práce, Kuchařské práce) před a po novelizaci zákona č. 179/2006 Sb. A taktéž porovnání rekvalifikace Barman pro dospělé účastníky, a specializace Barman …more
Abstract:
The aim of my bachelor thesis is to explain changes in requalification courses. The comparison between the length and the content of the requalification courses in gastronomy such as: (Bartender, Customer Service , Preparation of Warm Meals, Preparation of the „Minute-Dishes“, Preparation of „ Cold Dishes“, Waiting Occupation, Cook Occupation) before and after the amendment to a law 179/2006 Sb. And …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 5. 2014
  • Supervisor: Ing. Pavla Stejskalová
  • Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta