Složení dopolední svačiny u vybrané populační skupiny – Bc. Renata ZLÁMALOVÁ
Bc. Renata ZLÁMALOVÁ
Bachelor's thesis
Složení dopolední svačiny u vybrané populační skupiny
The composition of snack in selected group of population
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá současným stavem dopoledního stravování středoškolské populace. Vzorek této populace byl vybrán ze dvou Ostravských a jedné Opavské střední školy. Tato práce je rozdělena na tři části. V teoretické části je shrnuta problematika dopolední svačiny - jsou zde uvedeny základní živiny, vhodné potraviny pro dopolední svačinu, výživová doporučení a nemoci, které mohou vznikat při …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the current state of the morning meals of the high school population. The surveyed sample was selected from two high schools from Ostrava and one from Opava. The thesis is divided into three parts. The theoretical part summarizes the problems of morning snacks ?the essential nutrients suitable for morning snacks, nutritional recommendations and diseases which may occur …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2010
Accessible from:: 28. 4. 2010
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2010
- Supervisor: MUDr. Lýdie Ryšavá, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ZLÁMALOVÁ, Renata. Složení dopolední svačiny u vybrané populační skupiny. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.4.2010
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 28. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Public Health Care / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Linda Šebestová -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Celozrnné potraviny ve výživě člověka
Kateřina Kořínková -
Modernizace výukového textu předmětu Potraviny a výživa, se zaměřením na zdravý životní styl
Veronika Mitrovská -
Vysoce průmyslově zpracované potraviny
Andrea Kolková -
Analýza vědomostí a kompetencí v oboru potraviny a výživa u žáků středních odborných škol
Naděžda Valentová -
Potraviny pro zvláštní výživu
Tereza Smětalová