Složení dopolední svačiny u vybrané populační skupiny – Bc. Renata ZLÁMALOVÁ
Bc. Renata ZLÁMALOVÁ
Bakalářská práce
Složení dopolední svačiny u vybrané populační skupiny
The composition of snack in selected group of population
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá současným stavem dopoledního stravování středoškolské populace. Vzorek této populace byl vybrán ze dvou Ostravských a jedné Opavské střední školy. Tato práce je rozdělena na tři části. V teoretické části je shrnuta problematika dopolední svačiny - jsou zde uvedeny základní živiny, vhodné potraviny pro dopolední svačinu, výživová doporučení a nemoci, které mohou vznikat při …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the current state of the morning meals of the high school population. The surveyed sample was selected from two high schools from Ostrava and one from Opava. The thesis is divided into three parts. The theoretical part summarizes the problems of morning snacks ?the essential nutrients suitable for morning snacks, nutritional recommendations and diseases which may occur …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2010
Zveřejnit od: 28. 4. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2010
- Vedoucí: MUDr. Lýdie Ryšavá, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZLÁMALOVÁ, Renata. Složení dopolední svačiny u vybrané populační skupiny. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.4.2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 28. 4. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Linda Šebestová -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Celozrnné potraviny ve výživě člověka
Kateřina Kořínková -
Modernizace výukového textu předmětu Potraviny a výživa, se zaměřením na zdravý životní styl
Veronika Mitrovská -
Vysoce průmyslově zpracované potraviny
Andrea Kolková -
Analýza vědomostí a kompetencí v oboru potraviny a výživa u žáků středních odborných škol
Naděžda Valentová -
Potraviny pro zvláštní výživu
Tereza Smětalová