Jitka VESELÁ

Bachelor's thesis

Fermentované mléčné výrobky

Fermented milk products
Abstract:
Teoretická část bakalářské práce popisuje technologii výroby fermentovaných mléčných výrobků, jejich charakteristiku, druhy a vlastnosti. Zabývá se bakteriemi mléčného kysání, které jsou významné z hlediska výroby fermentovaných mléčných výrobků. Praktická část bakalářské práce se věnuje průzkumu sortimentu fermentovaných mléčných výrobků v rámci České republiky a screening zahraničních produktů na …more
Abstract:
The theoretical part of this bachelor thesis describes the production technology of fermented milk products, their characteristics, types and properties. It deals with lactic acid bacteria that are significant to the production of fermented milk products. Experimental part is dedicated to exploring the range fermented milk products in the Czech Republic and the screening of foreign products on the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 5. 2009
Accessible from:: 28. 5. 2009
Identifier: 12999

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2009
  • Supervisor: doc. Ing. František Buňka, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

VESELÁ, Jitka. Fermentované mléčné výrobky. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 28. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 28. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.