Karolína Vávrová

Bakalářská práce

Přednosti české gastronomie

Advantages of Czech Gastronomy
Anotace:
Česká gastronomie si v současném světě zaslouží dostatek pozornosti, neboť je nejen pestrá z hlediska biologické hodnoty pokrmů, ale rovněž z pohledu stolování. Tradice české gastronomie zažívá svůj slavný návrat na řadu restauračních jídelníčků. Současný trend gastronomie směřuje spíše na kvalitu než-li na kvantitu, proto smysl české gastronomie shledávám jako optimální příležitost diferenciace restauračních …více
Abstract:
Currently the Czech gastronomy deserves enough attention because it is not only manifold from a view of biological food value but it is also from a view of dining. Czech gastronomy tradition enjoys its famous return on range of restaurant menus. Current tendency of the gastronomy directs rather to quality than to quantity. That is why I find the sense of Czech gastronomy as an optimal occasion for …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Martina Janásová
  • Oponent: Marta Lednická

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava