Karolína Vávrová
Bakalářská práce
Přednosti české gastronomie
Advantages of Czech Gastronomy
Anotace:
Česká gastronomie si v současném světě zaslouží dostatek pozornosti, neboť je nejen pestrá z hlediska biologické hodnoty pokrmů, ale rovněž z pohledu stolování. Tradice české gastronomie zažívá svůj slavný návrat na řadu restauračních jídelníčků. Současný trend gastronomie směřuje spíše na kvalitu než-li na kvantitu, proto smysl české gastronomie shledávám jako optimální příležitost diferenciace restauračních …víceAbstract:
Currently the Czech gastronomy deserves enough attention because it is not only manifold from a view of biological food value but it is also from a view of dining. Czech gastronomy tradition enjoys its famous return on range of restaurant menus. Current tendency of the gastronomy directs rather to quality than to quantity. That is why I find the sense of Czech gastronomy as an optimal occasion for …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/83953
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Martina Janásová
- Oponent: Marta Lednická
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita OstravaVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
The role of trainees during the Czech Presidency of the Council of the EU and the involvement of the staff of the Permanent Representation of the Czech Republic to the EU in public administration after the Presidency.
Daniel Houdek -
Analysis of the Advantages and Disadvantages of the Euro Adoption in the Czech Republic
Veronika Vohlmuthova -
Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky
Adéla Hrdličková -
Největší byrokratické překážky ovlivňující podnikání v hotelnictví a gastronomii v Česku a na Slovensku
Veronika Štěpánková -
Nedostatek zaměstnanců v hotelnictví a gastronomii jako sociální problém České republiky
Adéla Hrdličková -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Analýza výuky hotelnictví a gastronomie na vysokých školách v České republice
Erika Vargová -
Veřejná gastronomie a gastroturistika v okrese Frýdek-Místek
Filip Vladař