Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP – MUDr. Pavla SVRČINOVÁ
MUDr. Pavla SVRČINOVÁ
Disertační práce
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Physical hazards in food, their adverse health impact and establishment of critical limits in procedures based on HACCP principles
Anotace:
The food safety hazard can be divided into several different categories to take into account the nature of the hazard. Food safety is a function of more than microbiological risks, even if it occupies most of the subtitles. Problems of chemical and physical hazards in food are reflected in the continued withdrawal of food products. Physical hazards include any materials that inadvertently make their …víceAbstract:
The food safety hazard can be divided into several different categories to take into account the nature of the hazard. Food safety is a function of more than microbiological risks, even if it occupies most of the subtitles. Problems of chemical and physical hazards in food are reflected in the continued withdrawal of food products. Physical hazards include any materials that inadvertently make their …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2019
- Vedoucí: prof. MUDr. Vladimír Janout, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SVRČINOVÁ, Pavla. \textit{Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP}. Online. Disertační práce. Ostrava: Ostravská univerzita, Lékařská fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/q0n77y/.
Jak správně citovat práci
SVRČINOVÁ, Pavla. Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP. Ostrava, 2019. disertační práce (Ph.D.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Lékařská fakultaDoktorský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Zdravotní rizika půdy v evropském prostředí
Tomáš JANOŠ -
Analýza rizik a hodnocení rizik jako klíčový prvek bezpečnostního managementu
Milan Polák -
Management rizik v organizaci se zaměřením na širší pojetí řízení rizik v organizaci ústřední státní správy
Lucie Strnisková -
Analýza rizik starých ekologických zátěží a návrh minimalizace rizik
Tomáš Postolka -
Význam a využití analýzy rizik, posouzení rizik, případových studií a analýzy ohrožení pro prevenci a řešení vzniku závažných havárií, mimořádných událostí a krizových situací
David Čáslavský -
Analýza řízení rizik v podniku
Tomáš Boraň -
Analýza strategických rizik ve výrobním procesu vybraného podniku
Hana Květová -
Analýza rizik při zákroku Policie České republiky v prostředcích městské hromadné dopravy
Sára Nesrstová