MUDr. Pavla SVRČINOVÁ

Disertační práce

Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP

Physical hazards in food, their adverse health impact and establishment of critical limits in procedures based on HACCP principles
Anotace:
The food safety hazard can be divided into several different categories to take into account the nature of the hazard. Food safety is a function of more than microbiological risks, even if it occupies most of the subtitles. Problems of chemical and physical hazards in food are reflected in the continued withdrawal of food products. Physical hazards include any materials that inadvertently make their …více
Abstract:
The food safety hazard can be divided into several different categories to take into account the nature of the hazard. Food safety is a function of more than microbiological risks, even if it occupies most of the subtitles. Problems of chemical and physical hazards in food are reflected in the continued withdrawal of food products. Physical hazards include any materials that inadvertently make their …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 6. 2019
  • Vedoucí: prof. MUDr. Vladimír Janout, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SVRČINOVÁ, Pavla. Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP. Ostrava, 2019. disertační práce (Ph.D.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta