Stanovení sacharidů ve včelím medu – Ing. Kateřina Šejnostová
Ing. Kateřina Šejnostová
Bakalářská práce
Stanovení sacharidů ve včelím medu
Determination of Saccharides Content in Bee Honey
Anotace:
Práce pojednává o fyzikálně-chemických vlastnostech sacharidů a jejich detekci. V praktické části se stanovoval obsah glukosy a redukujících cukrů ve vzorcích včelího medu doporučenými metodami.Abstract:
This thesis deals with physico-chemical properties of saccharides and their detection. Its practical part describes determination of glucose content and reducting saccharides content in bee honey with recommended methods.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2008
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2008
- Vedoucí: Ing. Aleš Eisner, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Šejnostová, Kateřina. Stanovení sacharidů ve včelím medu. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Den nye ordklasseinndelingen i norsk, med spesielt fokus pa pronomen og determinativ og en sammenligning med det engelske og det slovakiske systemet
Pavol Seriš -
Michael Stavarič im Dialog mit H. C. Artmann: Ein Vergleich der Lyrikbände "in an schwoazzn kittl gwicklt" und "med ana schwoazzn dintn"
Alžběta Stavělová -
Samernas liv i Sverige och Ryssland: en analys av utvalda aspekter med fokus på kolonisation, politisk representation och samtida problem
Blanka Maršálková -
Med - výroba, prodej a využití včelích produktů v gastronomii
Lenka Vorlíčková -
Möjligheter till stöd för personer med autism i Sverige enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade
Veronika Clausová -
MED-ARB v mezinárodním obchodním styku
Jan SAMEK -
Med jako surovina v potravinářských výrobách a kulinářství
Klaudie Adamíková -
Med a jeho vliv na zdraví člověka
Kateřina Bajerová