Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze – Kateřina ADAMÍKOVÁ
Kateřina ADAMÍKOVÁ
Bakalářská práce
Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
Operation and management of the brewery and restaurant U Fleků in Prague
Anotace:
Práce se věnuje analýze geografického okolí zkoumaného zařízení a analýze konkurenčních minipivovarů v okolí zkoumaného zařízení. Dále se práci zabývá analýzou provozu a prvků řízení zkoumaného zařízení. Informace jsem získávala nejen ze sekundárních zdrojů, ale také pomocí řízených rozhovorů s vedením podniku a jeho zaměstnanci. Zajímala jsem se o strukturu klientely podniku, potřebu inovace produktu …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with analyse of the geographical area and analysis of competing microbreweries in the area. Thesis analyzes the operation and management. Information I gained not only from secondary sources, but also use of interviews with management and employees. I was interested in the structure of the clientele, the need for product innovation, employee participation in corporate governance …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2012
Zveřejnit od: 30. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Roman Švec
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ADAMÍKOVÁ, Kateřina. Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Obchodní podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Martina Haugwitzová -
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Stravovací systém v lázeňském zařízení
Olga Kšírová -
Zpracování SP pro typové projekty - ubytovací a stravovací služby
Veronika Veselá -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
Daniela Procházková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice.
Lucie Mlezivová
Název
Vložil
Vloženo
Práva