Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze – Kateřina ADAMÍKOVÁ
Kateřina ADAMÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze
Operation and management of the brewery and restaurant U Fleků in Prague
Abstract:
Práce se věnuje analýze geografického okolí zkoumaného zařízení a analýze konkurenčních minipivovarů v okolí zkoumaného zařízení. Dále se práci zabývá analýzou provozu a prvků řízení zkoumaného zařízení. Informace jsem získávala nejen ze sekundárních zdrojů, ale také pomocí řízených rozhovorů s vedením podniku a jeho zaměstnanci. Zajímala jsem se o strukturu klientely podniku, potřebu inovace produktu …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with analyse of the geographical area and analysis of competing microbreweries in the area. Thesis analyzes the operation and management. Information I gained not only from secondary sources, but also use of interviews with management and employees. I was interested in the structure of the clientele, the need for product innovation, employee participation in corporate governance …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2012
Accessible from:: 30. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Roman Švec
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ADAMÍKOVÁ, Kateřina. \textit{Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2012. Available from: https://theses.cz/id/q1dthp/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ADAMÍKOVÁ, Kateřina. Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.4.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsBachelor programme / field:
Economics and Management / Management of Commerce
Theses on a related topic
-
Studie sledování obsahu soli v potravinách a pokrmech ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Martina Haugwitzová -
Analýza vybraných rizik pokrmů z rybího masa, výrobků z rybího masa a mořských plodů ve vybraných zařízeních poskytujících stravovací služby.
Milena Forejtová -
Stravovací systém v lázeňském zařízení
Olga Kšírová -
Zpracování SP pro typové projekty - ubytovací a stravovací služby
Veronika Veselá -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Komunikační dovednosti pracovníků v cestovním ruchu se zaměřením na stravovací služby
Daniela Procházková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice.
Lucie Mlezivová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights