Vliv legislativy na konkurenceschopnost českého lihovarnictví po roce 2012 – Filip Vejdovský
Filip Vejdovský
Bakalářská práce
Vliv legislativy na konkurenceschopnost českého lihovarnictví po roce 2012
Effects of the legislation on the competitiveness of the Czech distillery after 2012
Anotace:
Tématem této práce je zkoumání vlivu změněné legislativy na konkurenceschopnost lihovarnictví na území ČR po roce 2012. Práce se zabývá historií lihovarnictví ve světě a především tou Českou. Porovnává líh denaturovaný a spotřební a jeho danění a zpracování. Dále práce mapuje změnu legislativy a důvody této změny. Dopady zákonů na odvod daní, spotřebu lihovin a také počty osob, které jsou registrované …víceAbstract:
The theme of this work is to examine the impact of the changed legislation on the competitiveness of the distilling industry on the territory of the Czech republic after 2012. The work deals with the history of distilling industry in the world, and especially the Czech. Compares the alcohol denatured and consumer, and its tax and processing. Further work maps the changing legislation and the reasons …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13343/vsh_b_a2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 1. 2016
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VEJDOVSKÝ, Filip. \textit{Vliv legislativy na konkurenceschopnost českého lihovarnictví po roce 2012}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/q4r18c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví