Zásady tvorby podnikatelského plánu při zakládání společnosti – Jana Svobodová
Jana Svobodová
Bakalářská práce
Zásady tvorby podnikatelského plánu při zakládání společnosti
Principles of Creating a New Venture Business Plan
Anotace:
Cílem bakalářské práce je vypracování reálného podnikatelského plánu na založení veganské jídelny U Fazolky s využitím teoretických poznatků o zásadách a tvorbě podnikatelského plánu. Teoretická část práce se zabývá obecnou teorií podnikání a principy sestavování podnikatelského plánu. Praktická část je zaměřena především na analýzu financí, analýzu trhu, konkurence či marketingovou strategii.Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to develop a real business plan for establishing a vegan canteen “U Fazolky” by using theoretical knowledge and principles of building a business plan. The theoretical part deals with the business theory and principles of the business plan. The practical part is mainly focused on financial analysis, market analysis, competition and marketing strategy.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 8. 2017
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB10063
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 9. 2017
- Vedoucí: Ing. Eva Hamplová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Vojtěch Tuček
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Systémové inženýrství a informatika / Informační management
Práce na příbuzné téma
-
Finanční gramotnost jako podnikatelský plán
Lucie Vrabelová -
Podnikatelský plán internetového krejčovství Tvá móda; Business Plan of Internet Tailoring Tva moda
Markéta Kubíčková -
Business Plan – Dental ordination Angel Smile
Stanislava Kozlova -
Podnikatelský plán - finanční plán
Eduard Palovchyk -
Podnikatelský plán - finanční plán
Alena Stejskalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva