Sára Benková

Bakalářská práce

Možnosti uplatnění medu v potravinářství

Utilization of honey in the food industry
Anotace:
Bakalářská práce „Možnosti uplatnění medu v potravinářství“ se zabývá medem a jeho využitím v potravinářství. V práci je popisován med samotný, rozdělení dle platné legislativy a druhy medů. Dále je zde popsáno chemické složení medu, jeho fyzikální vlastnosti. Jsou zde popsány možnosti uplatnění medu v potravinářském průmyslu.Součástí byla také praktická část, kde proběhla výroba tří medovníků s …více
Abstract:
This bachelor thesis about „Utilization of honey in the food industry “ is focused on honey and its usage in the food industry. This work includes the description of honey, seperation into valid legislation and finally species of honey. Furthermore physics behavior and chemical composition of honey, is also covered. The options and usefulness of honey in the food industry is also mentioned and described …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta