Pavel KRAMPL

Diplomová práce

Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami

Evaluation of fermentation activity of chosen pure dairy cultures in milk and cultured milk products
Anotace:
Tato práce se zabývá dynamikou prokysávání mléka po zaočkování vybranou mlékařskou kulturou v závislosti na měnící se podmínky kultivace a odlišných vlastnostech kultivačního média. Cílem práce je: {$\bullet$} Zhodnocení vlivu tepelného ošetření mléka na rychlost prokysávání mléka vybranými čistými mlékařskými kulturami. {$\bullet$} Zhodnocení vlivu teploty milk na rychlost prokysávání mléka vybranými …více
Abstract:
This work deals with dynamics of milk souring after injection with chosen dairy culture in dependence on varying conditions of cultivation and different quality of the cultural medium. The aim of this work is:  Evaluation of the influence milk heat treatment has on the rate of milk souring by chosen clear dairy cultures.  Evaluation of the influence temperature of the milk has on the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2008
Zveřejnit od: 30. 4. 2008
Identifikátor: 5748

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 6. 2008
  • Vedoucí: prof. Ing. Milan Pešek, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KRAMPL, Pavel. Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami. Č. Bud., 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 30. 4. 2008 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Zemědělská fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses q68e9t q68e9t/2
21. 8. 2009
Složky
Soubory
Bulánová, L.
22. 8. 2009
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.