Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami – Pavel KRAMPL
Pavel KRAMPL
Master's thesis
Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami
Evaluation of fermentation activity of chosen pure dairy cultures in milk and cultured milk products
Anotácia:
Tato práce se zabývá dynamikou prokysávání mléka po zaočkování vybranou mlékařskou kulturou v závislosti na měnící se podmínky kultivace a odlišných vlastnostech kultivačního média. Cílem práce je: {$\bullet$} Zhodnocení vlivu tepelného ošetření mléka na rychlost prokysávání mléka vybranými čistými mlékařskými kulturami. {$\bullet$} Zhodnocení vlivu teploty milk na rychlost prokysávání mléka vybranými …viacAbstract:
This work deals with dynamics of milk souring after injection with chosen dairy culture in dependence on varying conditions of cultivation and different quality of the cultural medium. The aim of this work is: Evaluation of the influence milk heat treatment has on the rate of milk souring by chosen clear dairy cultures. Evaluation of the influence temperature of the milk has on the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2008
Zverejniť od: 30. 4. 2008
Identifikátor:
5748
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 6. 2008
- Vedúci: prof. Ing. Milan Pešek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KRAMPL, Pavel. \textit{Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/q68e9t/.
Jak správně citovat práci
KRAMPL, Pavel. Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami. Č. Bud., 2008. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2008 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Operational Management
Práce na příbuzné téma
-
Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
Iveta Urbanová -
Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
Nikola Křišťálová -
Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
Anna Plachká -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Mléko a alternativy mléka ve výživě lidí
Lada Nohacova -
Spory o mléko: způsoby regulace stravování v hnutí Haré Kršna
Olga Čejková -
Staročeské reálie - názvy jídel. Mléko a produkty z mléka
Marie Beňová
Názov
Vložil
Vložené
Práva