Bc. Veronika Krátká

Bakalářská práce

Pohostinství v současných ekonomických podmínkách

Hospitality in current economic situation
Anotace:
Tato bakalářská práce analyzuje podmínky pro podnikání v pohostinství. Práce je rozdělena do tří částí. První část, teoretická, vymezuje pojmy jako je gastronomie, pohostinství a jeho historie, dále jsou zde rozebrány podmínky pro podnikání v pohostinství, jako například EET, zákoník práce, zákaz kouření, odvody pojištění a další. V analytické části je rozebrána problematika porušování zákonů v provozovnách …více
Abstract:
This Bachelor’s Dissertation analyzes economic conditions and situation in the Czech republic. The Dissertation is divided into three parts. The first part,teoretic part, is focused to the main concepts for this topic. It explains gastronomy, hospitality and it’s history, the second part od the teoretic part describes legislativ regulations for hospitality, for example labour code, insurance payments …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/i68nw/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
  • Vedoucí: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví