Bc. Veronika Krátká

Bachelor's thesis

Pohostinství v současných ekonomických podmínkách

Hospitality in current economic situation
Abstract:
Tato bakalářská práce analyzuje podmínky pro podnikání v pohostinství. Práce je rozdělena do tří částí. První část, teoretická, vymezuje pojmy jako je gastronomie, pohostinství a jeho historie, dále jsou zde rozebrány podmínky pro podnikání v pohostinství, jako například EET, zákoník práce, zákaz kouření, odvody pojištění a další. V analytické části je rozebrána problematika porušování zákonů v provozovnách …more
Abstract:
This Bachelor’s Dissertation analyzes economic conditions and situation in the Czech republic. The Dissertation is divided into three parts. The first part,teoretic part, is focused to the main concepts for this topic. It explains gastronomy, hospitality and it’s history, the second part od the teoretic part describes legislativ regulations for hospitality, for example labour code, insurance payments …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 9. 2018
  • Supervisor: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Reader: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)