Pohostinství v současných ekonomických podmínkách – Bc. Veronika Krátká
Bc. Veronika Krátká
Bachelor's thesis
Pohostinství v současných ekonomických podmínkách
Hospitality in current economic situation
Abstract:
Tato bakalářská práce analyzuje podmínky pro podnikání v pohostinství. Práce je rozdělena do tří částí. První část, teoretická, vymezuje pojmy jako je gastronomie, pohostinství a jeho historie, dále jsou zde rozebrány podmínky pro podnikání v pohostinství, jako například EET, zákoník práce, zákaz kouření, odvody pojištění a další. V analytické části je rozebrána problematika porušování zákonů v provozovnách …moreAbstract:
This Bachelor’s Dissertation analyzes economic conditions and situation in the Czech republic. The Dissertation is divided into three parts. The first part,teoretic part, is focused to the main concepts for this topic. It explains gastronomy, hospitality and it’s history, the second part od the teoretic part describes legislativ regulations for hospitality, for example labour code, insurance payments …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/i68nw/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2018
- Supervisor: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
- Reader: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Legislatívne opatrenia k zákazu fajčenia v zariadeniach spoločného stravovania v Českej republike
Filip Schmotzer -
Problematika zákazu kouření v restauracích v zemích Evropské unie
Aneta Vernerová -
Vliv zákazu kouření na prodej produktů Plzeňského Prazdroje
Michaela Duchoňová -
Možné dopady schvalení zakona o zákazu kouření na restaurace
Linda Guřanová