Bc. Dana Strouhalová

Diplomová práce

Uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě

Exercise healthy nutrition in confectionery production
Anotace:
Anotace: Diplomová práce je zaměřena na uplatnění zdravé výživy v cukrářské výrobě. V diplomové práci jsou zahrnuty alternativní směry stravování, dále základní živiny potřebné k životu. V práci jsou představeny základní suroviny používané v cukrářské výrobě, jako je např. cukr, mouka, ovoce, jádroviny, tuky. A v další řadě také různé alternativy ke slazení. V diplomové práci je též dotazník na téma …více
Abstract:
The thesis deals with the application of healthy diet in confectionery production. It includes alternace wals of nourishment and Essentials life nutrients. The work introduces elementary materilas used in confectionery production, such as sugar, flour, fruit, nuts and oils. The work also shows the alternatives to sweetening. In addition, the thesis involves a questionnaire concerning the topic of healthy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 12. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 1. 2016
  • Vedoucí: Ing. Jan Děcký
  • Oponent: Mgr. Irena Plucková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby