Dvojí kvalita kávy v České republice a sousedních zemích – Bc. Marcela Kučerová
Bc. Marcela Kučerová
Diplomová práce
Dvojí kvalita kávy v České republice a sousedních zemích
Dual quality of coffee in the Czech Republic and neighboring countries
Anotace:
Teoretický přehled diplomové práce s názvem Dvojí kvalita kávy v České republice a sousedních zemích, shrnuje informace o pěstování a zpracování kávy. Zabývá se obsahem jednotlivých biologicky aktivních látek a v neposlední řadě dvojí kvalitou potravin, kávy, která je intenzivně řešeným problémem, neboť se jedná o jistý způsob klamání zákazníka. Experimentální část práce studuje vzorky mleté kávy …víceAbstract:
The theoretical overview of the diploma thesis, titled as Dual quality of coffee in the Czech Republic and neighboring countries. It summarizes information about the cultivation and processing coffee. It also deals with the content of biologically active individual substances and finally yet importantly the double quality of food and coffee which is an extremely discussed problem as it is a certain …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dalibor Húska, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá -
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
Alena BRABCOVÁ -
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Vliv fosforitanů na obsah polyfenolů u zemědělských plodin
Katarína Mitašová