Dvojí kvalita kávy v České republice a sousedních zemích – Bc. Marcela Kučerová
Bc. Marcela Kučerová
Master's thesis
Dvojí kvalita kávy v České republice a sousedních zemích
Dual quality of coffee in the Czech Republic and neighboring countries
Abstract:
Teoretický přehled diplomové práce s názvem Dvojí kvalita kávy v České republice a sousedních zemích, shrnuje informace o pěstování a zpracování kávy. Zabývá se obsahem jednotlivých biologicky aktivních látek a v neposlední řadě dvojí kvalitou potravin, kávy, která je intenzivně řešeným problémem, neboť se jedná o jistý způsob klamání zákazníka. Experimentální část práce studuje vzorky mleté kávy …moreAbstract:
The theoretical overview of the diploma thesis, titled as Dual quality of coffee in the Czech Republic and neighboring countries. It summarizes information about the cultivation and processing coffee. It also deals with the content of biologically active individual substances and finally yet importantly the double quality of food and coffee which is an extremely discussed problem as it is a certain …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dalibor Húska, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Agricultural Specialization / General Agriculture
Theses on a related topic
-
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá -
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
Alena BRABCOVÁ -
Antioxidační kapacita instantních čajů
Štěpán Hainiš -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Antioxidační kapacita hroznového vína
Eva KÝVALOVÁ -
Vliv fosforitanů na obsah polyfenolů u zemědělských plodin
Katarína Mitašová