Drying kinetics of common agricultural products under different processing factors and methods – Michael Onwuka, B.E.
Michael Onwuka, B.E.
Master's thesis
Drying kinetics of common agricultural products under different processing factors and methods
Abstract:
This study investigated the effect of infrared (IR) drying on sliced Golden Delicious apples, focusing on drying kinetics, color changes, and quality parameters. The influence of drying temperature (40, 50, and 60°C) was evaluated. The research shows that drying rates increased significantly with higher temperatures, reflecting faster moisture removal. Three mathematical models were meticulously chosen …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 5. 2024
- Vedúci: doc. Ing. Abraham Kabutey, Ph.D.
- Oponent: Cimen Demirel, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ONWUKA, Michael. \textit{Drying kinetics of common agricultural products under different processing factors and methods}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Engineering. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/q98b3k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringMaster programme:
Technology and Environmental Engineering
Názov
Vložil
Vložené
Práva