Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky – Tereza BOHDALOVÁ
Tereza BOHDALOVÁ
Bachelor's thesis
Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky
Additives in Selected Types of Food in the Market Network of the Czech Republic
Abstract:
Bakalářská práce předkládá shrnutí informací o přídatných látkách v potravinách. V literárním přehledu je uvedena legislativa přídatných látek, souhrn jednotlivých skupin a jejich nejvýznamnějších zástupců. Vlastní výzkum je zaměřen na informovanost obyvatel České republiky o aditivech a na samotný nákup potravin. Zde výsledky prokázaly, že lidé se zajímají o složení potravin více než v předchozích …moreAbstract:
The bachelor´s thesis presents a summary of informations about additives in food. In literary review is presented the legislation of additives, a summary of individual groups of additives and the most important reprezentatives. The own research is focused on Czech residents and their familiarity with additives and on the food purchase. The results showed that people are interested in food composition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Accessible from:: 22. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BOHDALOVÁ, Tereza. \textit{Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2016. Available from: https://theses.cz/id/qbj0sl/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
BOHDALOVÁ, Tereza. Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agriculture
Theses on a related topic
-
Přídatné látky v potravinách: přínosy a zdravotní rizika
Patrícia Pažická -
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
Tereza Martincová -
Použití přídatných látek při výrobě potravin
Kamila Borešová -
Validace metody pro stanovení přídatných látek v potravinách
Tereza Kostková -
Analytická strategie pro kontrolu povolených a nepovolených přídatných látek v potravinách
Lenny Kvapilová -
Cílový screening přídatných látek v potravinách
Michaela Pitrová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights