Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby – Bc. Andrea LIŠKOVÁ
Bc. Andrea LIŠKOVÁ
Master's thesis
Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby
Senzory evaluation sort of meat product according to production
Abstract:
Tématem diplomové práce je senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby. Práce se zabývá zjištěním postoje spotřebitelů k paštikám a dále podle vybraných senzorických metod vyhodnotit kvalitu vybraného sortimentu paštik. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku masných výrobků, historii výroby paštik, její druhy a nabídky na současném trhu. Jsou zde …moreAbstract:
The topic of this thesis is sensory evaluation of a selected type of meat product, depending on a manufacturing technology. This work deals with findings on consumers' attitudes pates and evaluating the quality of selected assortment of pates selected by sensory analysis. The theoretical part is focused on the characteristics of meat products, history of pates, its types and an offer on a current market …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2013
Accessible from:: 26. 4. 2013
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Dana Jirotková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LIŠKOVÁ, Andrea. \textit{Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2013. Available from: https://theses.cz/id/qboot1/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
LIŠKOVÁ, Andrea. Senzorické hodnocení vybraného druhu masného výrobku v závislosti na technologii výroby. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agribussines
Theses on a related topic
-
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
Adéla Kocourková -
Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie
David Snášel -
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
Petra Janovská -
Kvalita pšeničné mouky českých a zahraničních výrobců
Veronika Zigmundová -
Cena a kvalita piva - čo dokáže hodnotiť slovenský spotrebiteľ?
Mária Dudová -
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková -
Kvalita a variabilita kávy
Klára Pálová -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights