Mgr. Marie Motáčková

Bakalářská práce

Obiloviny v dietním stravování

Cereals in nutrition therapy
Anotace:
Bakalářská práce na téma „ Obiloviny v dietním stravování „ se zaměřuje na charakteristiku známých druhů obilnin i druhů méně známých a opomíjených, jejich nutriční hodnotu, kulinární využití a prospěšnost ve zdraví a nemoci. Další část je věnována pacientům s celiakií, jejich zdravotním problémům a nutričnímu stavu.
Abstract:
The bachelor's thesis with the subject "Cereals in the diet food" focuses on the characteristics of known species of cereals and lesser known and neglected ones, their nutritional value, culinary use and the benefits in health and disease. Further part is concerned with the patients suffering from the celiac disease, their health problems and nutritional state.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2009

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 7. 2009
  • Vedoucí: PaedDr. Věra Bulková
  • Oponent: Mgr. Kamila Jančeková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut