Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice – Bc. Phuong Anh Nguyen
Bc. Phuong Anh Nguyen
Master's thesis
Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice
Influence of hydrothermal treatment and fermentation on nutritionally important components of selected wheat varieties
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NGUYEN, Phuong Anh. \textit{Vliv hydrotermické úpravy a fermentace na nutričně významné složky vybraných odrůd pšenice}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/qc4m7a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.