Ing. Marcela Pospíšilová

Bachelor's thesis

Možnosti analýzy medovin a včelích produktů

Possibilities of Mead and Bee Products Analysis
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích produktů a medoviny, složením medu a možnostmi analýzy složek medu různými analytickými způsoby.Tato bakalářská práce se zabývá technologickým postupem výroby včelích …viac
Abstract:
This bachelor work deals with the technological process of production of the bees products and mead, with the honey composition and with the contingencies of honey components by various analytical methods.
 

Kľúčové slová

Med analýza medu včelí produkty
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 6. 2008

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2008
  • Vedúci: RNDr. Jiří Urban, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pospíšilová, Marcela. Možnosti analýzy medovin a včelích produktů. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs