Monika HANZLÍKOVÁ

Bakalářská práce

Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu

Honey, Honey Products and Sensory Evaluation of Honey
Anotace:
Práce byla zaměřena na včelí med a výrobky z medu. V teoretické části byla popsána historie medu a definováno, co je to med. Následně byly popsány fyzikálně - chemické vlastnosti medu, druhy medu a výrobky z medu. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum mezi spotřebiteli a senzorické hodnocení vybraných druhů medů.
Abstract:
This thesis was focused on the honey bee and honey products. The theoretical part describes the history and defined, what is the honey. After were described physical - chemical properties of honey, types of honey and honey products. In the practical part was carried outquestionnaire survey between customers and sensory evaluation of selected types of honey.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2012
  • Vedoucí: Ing. Radmila Matějíčková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HANZLÍKOVÁ, Monika. Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii