Analýza rizik při skladování, distribuci a prodeji ovoce a zeleniny ve vybrané organizaci – Petr Šebestík
Petr Šebestík
Bachelor's thesis
Analýza rizik při skladování, distribuci a prodeji ovoce a zeleniny ve vybrané organizaci
Risk Analysis for the Storage, Distribution and Sale of Fruit and Vegetables in a Selected Organization
Anotácia:
Bakalářská práce řeší problematiku rizik spojených se skladováním, distribucí a samotným prodejem. Teoretická část je zaměřena na vznik možných rizik v celém řetězci od skladová-ní až po prodej konečnému zákazníkovi. V práci jsou uvedeny specifické znaky velkoobchodu a maloobchodních prodejen. V praktické části je popsána česká obchodní organizace, ve které jsou analýzou FMEA posouzena rizika při skladování …viacAbstract:
The bachelor's thesis solves issues of risks connected with storage, distribution ans selling. Theoretical part is focused on formation of possible risks in the entire business chain from storage to selling to a final customer. Specific marks of wholesale and retail trade are men-tioned. Practical part describes czech business organization and assesses, by using FMEA analysis, risks during storage …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠEBESTÍK, Petr. \textit{Analýza rizik při skladování, distribuci a prodeji ovoce a zeleniny ve vybrané organizaci}. Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/qd5r0y/.
Jak správně citovat práci
Šebestík, Petr. Analýza rizik při skladování, distribuci a prodeji ovoce a zeleniny ve vybrané organizaci. Uherské Hradiště, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / odbor:
Process Engineering / Risk Control
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování
Monika Ralenovská -
Zdravotní a nutriční aspekty sušeného ovoce
Barbora Richtrmocová -
Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
David Semotam -
Hodnocení změn při dozrávání a skladování ovoce s využitím metod NIR spektroskopie
Petr Šnurkovič -
Environmentální dopady a bezpečnost skladování ovoce
Eva Benešová -
Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
David Semotam -
Změny vybraného sušeného ovoce během skladování a jejich vliv na senzorickou jakost
Miluše HUDSKÁ -
Návrh modelové farmy s produkcí zeleniny
Adam Vlasák