Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin. – Vendula HRDINOVÁ
Vendula HRDINOVÁ
Bachelor's thesis
Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.
The proposal of vinegar farm with the character of functional foods.
Anotácia:
Práce je zaměřena na vývoj nové funkční potraviny. Funkční potravina, kromě zdroje živin, musí prokazatelně přispívat ke zlepšení lidského zdraví další složkou, která musí mít přirozený přírodní původ. Základní potravinou v mé bakalářské práci je ocet, který může být vyroben v ocetnici klasickým postupem oxidace ředěného roztoku etanolu octovými bakteriemi na velkém styčném povrchu alkoholického rozboru …viacAbstract:
The work is focused on the development of a new functional food . The functional food in addition to nutrient sources must clearly contribute to the health improvement thanks to another ingredient which must be of natural origin. I chose vinegar as the basic component in my work. The vinegar can be made in a vinegar manufacturer through classical oxidation technique of diluted ethanol solution by acetic …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Zverejniť od: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Ladislav Kolář, DrSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRDINOVÁ, Vendula. \textit{Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/qe276r/.
Jak správně citovat práci
HRDINOVÁ, Vendula. Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Sustainable Systems in Agricultural Land
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva