Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin. – Vendula HRDINOVÁ
Vendula HRDINOVÁ
Bakalářská práce
Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.
The proposal of vinegar farm with the character of functional foods.
Anotace:
Práce je zaměřena na vývoj nové funkční potraviny. Funkční potravina, kromě zdroje živin, musí prokazatelně přispívat ke zlepšení lidského zdraví další složkou, která musí mít přirozený přírodní původ. Základní potravinou v mé bakalářské práci je ocet, který může být vyroben v ocetnici klasickým postupem oxidace ředěného roztoku etanolu octovými bakteriemi na velkém styčném povrchu alkoholického rozboru …víceAbstract:
The work is focused on the development of a new functional food . The functional food in addition to nutrient sources must clearly contribute to the health improvement thanks to another ingredient which must be of natural origin. I chose vinegar as the basic component in my work. The vinegar can be made in a vinegar manufacturer through classical oxidation technique of diluted ethanol solution by acetic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Zveřejnit od: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Ladislav Kolář, DrSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HRDINOVÁ, Vendula. Návrh farmářské výroby octa s charakterem funkční potravin.. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva