Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation). – Madiyar Anapiya
Madiyar Anapiya
Bachelor's thesis
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
Comparison of three czech Michelin-Starred restaurants (Field, Alcron, La Degustation)
Abstract:
ANAPIYA, Madiyar. Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation). [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2018. 67 stran. Tato bakalářská práce se zaměřuje na komparaci tři českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation). První část práce je věnována teoretickým základům a definicím, které se objevují v celé …moreAbstract:
ANAPIYA, Madiyar. Comparison of three czech Michelin-Starred restaurants (Field, Alcron, La Degustation). [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitality Management in Prague 8, Ltd.: 2018. 67 pages. This bachelor’s dissertation focuses on the comparison of three czech Michelin-Starred restaurants (Field, Alcron, La Degustation). The first part is devoted to the theoretical foundations and definitions …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/zimme/
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ANAPIYA, Madiyar. \textit{Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University College Prague. 2018. Available from: https://theses.cz/id/qeay6w/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
Lucie Kratochvílová -
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anna Votočková