Bc. Ludmila Pavoničová

Diplomová práce

Čeští spotřebitelé a udržitelná spotřeba: empirická studie

Czech consumers and sustainable consumption: an empirical study
Anotace:
Předmětem diplomové práce je analýza spotřebitelského chování v kontextu udržitelné spotřeby potravin v gastronomii. Cílem je identifikovat faktory, které ovlivňují chování českých spotřebitelů při spotřebě potravin v restauračních zařízeních. Jednotlivé faktory byly zkoumány pomocí rozšířeného modelu Theory of Planned Behavior. Teoretická část práce se zabývá spotřebitelským chováním a identifikací …více
Abstract:
The subject of the diploma thesis is the analysis of consumer behavior in the context of sustainable food consumption in gastronomy. The aim is to identify the factors that influence the behavior of Czech consumers in the consumption of food in restaurants. Individual factors were investigated using the extended model Theory of Planned Behavior. The theoretical part of the thesis deals with consumer …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 1. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 2. 2021
  • Vedoucí: doc. Ing. Radoslav Škapa, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Ondřej Částek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta

Masarykova univerzita

Ekonomicko-správní fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management

Práce na příbuzné téma