Kristyna Bohuslavova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Chmelení za studena

Anotace:
Absolventská práce se zabývá chmelením za studena. V práci jsou popsány nejčastější technologické postupy a nejvhodnější odrůdy chmele používané k chmelení za studena. Práce se zaměřuje na to, jak chmelení za studena ovlivňuje hořkost piva. Metoda použitá k měření je spektrofotometrické stanovení jednotek hořkosti podle EBC. K potvrzení teorie bylo dále provedeno senzorické měření.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Bohumil Kozák

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.