Duc Trung Doan

Bachelor's thesis

Gastronomie jako fenomén cestovního ruchu ve Vietnamu

Gastronomy as a phenomenon of tourism in Vietnam
Abstract:
V první kapitole práce popisuje trendy v cestovním ruchu a jaký vliv má gastronomie v cestovním ruchu. V druhé kapitole se práce zaměřuje na význam cestovního ruchu ve Vietnamu, SWOT analýzu rozvoje cestovního ruchu Vietnamu a dále její gastronomií. Třetí kapitola je věnována samotné prezentaci vietnamské kuchyně v ČR.
Abstract:
In the first chapter of the thesis the author introduces the trends in toursim and how gastronomy influences the sector itself. The second chapter focuses on how important is tourism for Vietnam, SWOT analysis of toursim development in Vietnam and also Vietnamese gastronomy. The third chapter is dedicated to promotion of Vietnamese gastronomy in Czech Republic.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 9. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 17. 1. 2017
  • Supervisor: Josef Abrhám
  • Reader: Jiřina Jenčková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/52914

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj