Krajina k jídlu a jídlo v krajině i veřejném prostoru. – Apolena Jirásková
Apolena Jirásková
Bachelor's thesis
Krajina k jídlu a jídlo v krajině i veřejném prostoru.
Landscape and public space like resource of food.
Abstract:
Bakalářská práce byla vypracována na Katedře zahradní a krajinné architekrury FAPPZ ČZU v Praze a je věnována projektu jedlé rodinné zahrady. Práce je uvedena historií jedlých a permakulturních zahrad, jejich vývojem, uplatněním a také popisem samotných principů fungování těchto zahradních společenstev. Jsou zde vysvětleny pojmy spojené se zakládnání těchto zahrad. Podrobněji se zabývá hospodařením …moreAbstract:
This bachelor's thesis was prepared at the Department of Garden and Landscape Architecture of the Faculty of Agrobiology, Food an Natural Resources Czech University of Life Sciences Prague. It is dedicated to the edible family garden project. The work is presented with the history of edible and permaculture gardens, their development, application and also a description of the very principles of functioning …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 7. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. akad. soch. Aleš Hnízdil
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JIRÁSKOVÁ, Apolena. \textit{Krajina k~jídlu a~jídlo v~krajině i~veřejném prostoru.}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2020. Available from: https://theses.cz/id/qloa3d/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Garden and Landscape Architecture / Garden and Landscape Architecture
Theses on a related topic
-
Underutilized edible fruit tree species of the Philippines as a potential sources of antioxidants
Jana Tulková -
Local plant species sold on chosen rural markets in Sri Lanka
Ondřej Horák -
Alternative Sources of Plant Protein in Tropics and Subtropics: The Case Study of Bolivia
Štěpán Diewock -
Thai underutilized fruit and vegetable species as a potential sources of antioxidants, minerals and vitamins: a literature review
Kateřina Berková -
Alternative Sources of Plant Protein in Tropics and Subtropics: The Case Study of India
Karolína Jarošová -
Alternative Sources of Plant Protein in Southeast Asia
Martin Semrád -
Spektrum škůdců a jejich antagonistů v okrasné a užitkové zahradě
Sabina Egriová -
Zahrádkář - producent čistých potravin či milovník chemie?
Eva Hrazdírová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights